Zorgboerderij

"Altijd extra ondersteuning, advies of expertise voor uw zorgboerderij"

Zorgboerderij

Heeft u een zorgboerderij in de regio’s Rotterdam, Den Haag, Rijnmond, Voorne-Putten, Westland of Drechtsteden en zoekt u extra expertise, advies, begeleiding of invalkrachten om de activiteiten op uw zorgboerderij te ondersteunen? Het team van Moments of Care kan ingezet worden om uw personeel (tijdelijk) te vervangen of als extra invalkracht tijdens ziekte of vakantie van uw medewerkers.

Wat doet uw zorgboerderij voor activiteiten?

Veel zorgboerderijen bieden diverse mogelijkheden voor dagbesteding, vakantieopvang, spel en leeractiviteiten en springen in op extra zorg en begeleiding voor mensen met een ziekte, handicap, problematische opvoedsituatie of andere zorgvraag. Met name bedoeld om mensen en kinderen via een aangepaste dagbesteding te helpen en waar mogelijk te re-integreren in de samenleving. Binnen uw landbouwbedrijf zult u diverse activiteiten verrichten om een maatschappelijke functie te vervullen voor een kwetsbare groep in de maatschappij. Wellicht kunt hier extra hulp en ondersteuning bij gebruiken.

 

Wat kan Moments of Care voor een zorgboerderij betekenen?

Voor uw zorgboerderij kunt u Moments of Care inschakelen bij het organiseren van extra activiteiten, als vervanging of (tijdelijke) aanvulling van het management en als oproepkracht, externe expertise, jongerencoach of kindercoach. Binnen ons team is er veel expertise op het gebied van omgaan met dieren, het verbouwen en verwerken van groente en fruit, de natuur en taken die vallen onder horeca en catering. Gezien onze ervaring in zorgvragen, extra begeleiding en coaching van kinderen, jongeren en volwassen, kunt u altijd een beroep doen op de ondersteunende diensten van Moments of Care.

 

Welke vraagbehoefte speelt er binnen uw zorgboerderij?

Als landbouwbedrijf heeft u een belangrijke, zinvolle en therapeutische werking op kinderen, jongeren en volwassenen, met een activiteitenaanbod in een natuurlijke woon-, leef,- en werkomgeving. Gelukkig worden al deze initiatieven door de overheid gestimuleerd en kunnen zorgaanvragers in veel gevallen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning via een PGB of ZiN gebruik maken van uw diensten. Heeft u vragen over bepaalde kinderen, jongeren of volwassen, is er behoefte aan externe expertise of zoekt u deskundige begeleiding met ervaring op zorgboerderijen? In al deze gevallen kan Moments of Care u ondersteuning aanbieden.

 

Maatwerk bieden

Gezien de kwaliteit van dienstverlening van Moments of Care, kunnen we na overleg inspringen op uw behoefte aan kennis, coaching, begeleiding of ondersteuning. Uw zorgboerderij vindt bij ons een stuk maatwerk in de vraagstukken die er zijn. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons voor te leggen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden en maatwerk hulp en ondersteuning kunnen bieden.

 

Moments of Care inschakelen voor uw zorgboerderij?

Wilt u als zorgboerderij meer informatie ontvangen of met ons in gesprek gaan om te kijken waar Moments of Care u mee van dienst kan zijn? Vul dan uw gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

AANGESLOTEN BIJ

VIZI advertisement ZZP.NL

"Altijd extra ondersteuning, advies of expertise voor uw zorgboerderij"

Trainingen

Gedragsproblemen

Gedragsproblemen

Blijf niet zitten met gedragsproblemen van
uw kind of leerling en volg onze training

opvoedondersteuning

Opvoedondersteuning

Positief opvoeden met het juiste
inzicht, brengt u en uw kind verder

gedrag en ontwikkeling

Gedrag en ontwikkeling

Vergroot uw kennis en inzicht en
doe hiermee uw voordeel in de praktijk

v